skip to Main Content

Bijzondere smaken en kruiden

Een nieuw jaar betekent vaak ook een wisseling in de menukaart. We gaan langzaam over van de feestelijke gerechten naar de meer gezonde en winterse gerechten. En een nieuw jaar betekent ook nieuwe smaken en nieuwe trends die in de keuken gebruikt kunnen worden. Van der Mey zocht een aantal bijzondere kruiden en smaken op om uw gerechten in 2017 een extra bijzondere twist te geven!
Lees meer >

De ideale tijd voor inmaken

Het lijkt zo ouderwets, inmaken. Vroeger was het noodzakelijk om groenten en fruit veilig te bewaren om er in de winter nog van te genieten, tegenwoordig is het vooral mode. Compotes, jams en chutneys, maar ook vlees en vis kan…

Lees meer >

Tarte Tatin

De verse appels zijn perfect voor de Franse favoriet Tarte Tatin. Het verhaal gaat dat de gezusters Tatin in Frankrijk, hun verbrandde appeltaart probeerden te redden door de verbrande bodem er af te halen en een nieuwe stuk deeg over…

Lees meer >

Boerenkool chips

Ook wij bij van der Mey vielen van onze stoel toen we er achter kwamen dat de hippe groente 'Kale' waar ineens iedereen het over had gewoon onze vertrouwde boerenkool was. Behalve stamppot is er ook een hoop ander leuks…

Lees meer >

Nieuwe oogst appels

Appels zijn toch het lekkerst tijdens de nieuwe oogst? Heerlijk knapperig en geurig en vers? Hier bij Van der Mey kijken we altijd uit naar appelseizoen!
Lees meer >

Koken met Bloemen

Bloemen zijn niet altijd alleen voor decoratie geweest, al sinds lange tijd worden bloemen vooral eerst als voedsel beschouwt. De zomer is het ultieme seizoen voor deze mooie toevoeging aan uw gerechten.
Lees meer >

Nieuw in ons assortiment: Ambiance!

Een goed menu in elkaar zetten is al moeilijk genoeg. De juiste smaken, texturen en kleuren bij elkaar brengen op het bord is een vak, een vak waar u van houdt. Dit menu laten aansluiten op de omgeving kan nu…

Lees meer >
Back To Top