skip to Main Content

Pizza met bloemkool bodem

Bent u opzoek naar een gezond alternatief voor de saaie pizza bodems vol met gluten en dik deeg? Een pizza perfect voor de zomer waar men licht en luchtig eet? Hoe maak je deze pizza met groente in de hoofdrol? Hint: met bloemkool!
Lees meer >

Gesloten op Koningsdag!

Helaas, op Koningsdag zijn wij gesloten. De laatste leverdag is woensdag 26 april. Let hier op met uw bestellingen, zorg dat u alles op tijd heeft door vandaag nog te bestellen.
Lees meer >

Verf paaseieren met groente en fruit

Met Pasen verwachten uw gasten naast een overvloed aan paashazen en bloemen, ook gekleurde eieren. Behalve dat u waarschijnlijk geen tijd heeft om met een kwast en verf met de tong uit de mond van concentratie een berg met paaseieren te schilderen, geeft het ook nog eens buitengewoon veel rommel.
Lees meer >

Maart, nieuwe groenten!

De maand maart is een spannende maand! Het seizoen begint weer! Na een moeilijke en natte winter kunnen we steeds meer vertrouwen op wat er van de Nederlandse bodem gaat komen.
Lees meer >

De perfecte fondue

Bij wintersport denken we toch al snel aan fondue. Het is een gerecht waar geen middenweg bij bestaat. Of u vindt het heerlijk, of het is het vreselijkste wat er bestaat. Fondue is ontstaan in de Alpen als manier om in de winter toch nog voedzaam te eten.
Lees meer >
Back To Top