skip to Main Content

Mission Statement

Ontzorgen, dat is wat wij doen. Ons doel is het ondersteunen van de chef kok en zijn keukenteam, op zo’n manier dat deze zich kunnen focussen op wat belangrijk is; de klant.

Wie zijn wij?

AGF (horeca) leverancier met een hoogwaardig, uitgebreid assortiment groente en fruit. Met producten van zo ver als nodig en van zo dichtbij als mogelijk. En een randassortiment met vrijwel onbeperkte mogelijkheden. Ondersteund door een fantastisch team mensen.

Dames Dietz, Oegstgeest

“Zelfs als we laat in de avond nog bellen omdat we iets zijn vergeten zijn ze bereikbaar en staan ze de ochtend erna met een grote glimlach op de stoep. Dit is voor ons echt een grote meerwaarde. Zoals wij onze klant proberen te ontzien, doen zij dit voor ons. We kunnen zelfs aangeven hoe dun of dik we iets voorgesneden willen hebben, dit scheelt ons ontzettend veel tijd die wij weer aan koken kunnen besteden.”

Bezoek Dames Dietz

Brasserie Meelfabriek Zijlstroom, Leiderdorp

Meelfabriek Zijlstroom: “Wij werken weer sinds kort weer met Van Der Mey. Elders ontbrak het zo erg aan persoonlijk contact en betrouwbaarheid dat we weer terug zijn gekomen bij Van Der Mey. En direct merkten we weer het grote voordeel van de ‘korte lijntjes’!”

Bezoek Meelfabriek Zijlstroom

Puur Smaeck, Hilversum

Puur Smaeck: “Natuurlijk werken we graag met producten uit onze eigen tuin, maar dat is niet altijd mogelijk. Van Der Mey levert ons dan een vers alternatief van dezelfde kwaliteit. Ze zijn betrokken bij ons bedrijf en denken graag mee. Ze doen altijd hun uiterste best om producten te leveren die op dat moment schaars zijn. We zijn zeer tevreden over de samenwerking!”

Bezoek Puur Smaeck

Brasserie Mondriaan, Den Haag

“Brasserie Mondriaan: “Van der Mey is voor brasserie Mondriaan een goede partner voor groenten en fruit door betrouwbaarheid, verse producten en een eerlijke prijs. Kwaliteit, continuïteit, punctualiteit en betrouwbaarheid dat is onze ervaring met Van der Mey!”

Bezoek Brasserie Mondriaan

Brasserie Mondriaan

Scarlatti – lunch en diner restaurant, Leiden

Scarlatti: “Van der Mey levert verse en mooie producten. Ze denken met de klant mee en zijn zeer servicegericht. Op basis van onze wensen worden de producten op maat gemaakt, zoals de sla-mix! Kortom, wij zijn zeer te spreken over Van der Mey. Gewoon heel goed!”

Bezoek Scarlatti lunch en diner restaurant

Referentie Scarlatti

Walter Benedict – Café Bistro, Den Haag

Walter Benedict: “Van der Mey levert onze bestelling op tijd, en kwaliteit staat altijd voorop. Mochten er ooit problemen zijn, dan worden deze direct opgepakt. Er wordt actief meegedacht bij het ontwikkelen van een nieuw menu. Van der Mey is een hele fijne leverancier om mee samen te werken.”

Bezoek Walter Benedict, Café Bistro

Referentie Walter Benedict
Back To Top