skip to Main Content
greenfresh

Greenfresh

Greenfresh specialiseert zich in vers gesneden tuinkruiden. Ze zijn een zelf importerend verpakkingsbedrijf met eigen teeltprojecten in binnen- en buitenland.

pastafabriek al dente

De Pastafabriek

De Pastafabriek heeft haar wortels liggen in Ristorante d’Antica, gelegen aan de Regulierdwarsstraat in Amsterdam. Familie d’Antuono, is de drijfveer achter dit echt Italiaanse restaurant. Van der Mey haalt hier de verse pasta vandaan! Bellisimo!

kesbeke1

Kesbeke fijne tafelzuren Amsterdam

Kesbeke tafelzuren uit Amsterdam is de tafelzuren leverancier met een rijke familie traditie. Hoge kwaliteit augurken, uitjes en dressings komen hier vandaan.

notenwinkelvanzeist

De Notenwinkel van Zeist

In de ruim 500 vierkante meter fabriek, chocolade atelier en winkelruimte in één verwerkt De Notenwinkel van Zeist speciaal geselecteerde producten voor ons. Ze leveren noten, zuidvruchten, pitten & zaden, chocolade of zoutjes van top kwaliteit voor gebruik in de horeca.

koppertcress

Koppert Cress

Koppert Cress is gespecialiseerd in ‘Cressen’, zaailingen van unieke planten, met elk hun eigen, verrassende invloed op de zintuigen. Smaak, geur, gevoel of presentatie, er is een cress voor alle toepassingen. En de keuze wordt steeds groter. Ieder jaar wordt minstens één nieuw product toegevoegd aan het sortiment ‘Micro-vegetables’, een collectie die als ‘Architecture Aromatique’ onder de aandacht wordt gebracht.

vanillaventure

Vanilla Venture

Door het leveren van delicatessen als truffel, ganzenlever, vanille, specerijen, charcuterie en oliën is een restaurateur in staat een unieke smaakbeleving te leveren aan zijn gasten. Vanilla Venture is geen gewone groothandel. Actief, met passie en plezier gaan we op zoek naar nieuwe producten en nieuwe trends op food gebied.

Alro Champigons

Alro Champigons

Alro champignons is onze champignon leverancier uit Rijnsburg

filiuskaas

FiliusKaas

FiliusKaas is een familiebedrijf dat zich al drie generaties lang specialiseert in de kaashandel. Met meer dan 42 jaar ervaring in de wereld van kaas hebben zij veel contacten in de markt. Op deze manier stuiten zij op de mooiste kazen bij (internationale) producenten en authentieke boerderijen. Met deze werkwijze kunnen ze de scherpe prijs, versheid van hun producten én een verrassend aanbod naar hun klanten toe blijven garanderen.

peridot

Peridot

Peridot is de marktleider in mediterrane producten voor de food service en de horeca. Ze leveren ons het volledige assortiment gedroogde tomaten, olijven, pesto, tapenades, hummus en gevulde pepers in groot en klein verpakking zodat u als eindgebruiker optimaal bedient wordt.

Drukwerk

Quik’s Potato Products

Hoewel Quik’s Potato Products ‘pas’ sinds 2001 bestaat, voert de geschiedenis terug tot 1932, het jaar dat Hendrik Quik de aardappelhandel start waar Quik’s Potato Products uit voortkomt. Ook nu is Quik’s een familiebedrijf dat met gezond respect voor de rijke traditie opereert.

vanroemburg

Van Roemburg

Al sinds 1918 is Van Roemburg Ei & Zuivel een begrip in de horeca groothandel. Ze bieden hun afnemers in heel Nederland dan ook al meer dan 80 jaar absolute topkwaliteit en service. Daarbij bieden ze een breed assortiment, snelle bezorging en de beste producten.

schaapholland

Schaap Holland

Schaap Holland is dé aardappelspecialist van Nederland. Ontdek vandaag nog het PolderGoud!­­ ­­ ­­

hoogesteger

Hoogesteger Sappen

Hoogesteger is producent van vers geperst sap. Zonder pasteurisatie, conserveringsmiddelen, concentraten, geur-, kleur- of smaakstoffen: het allerbeste, verse sap op de markt verkrijgbaar.

Broekhuyzen Horecagroothandel

Broekhuyzen staat voor service en kwaliteit en biedt een totaalpakket food, dranken en non-food. Ze zijn gevestigd in Noordwijkerhout.

smituien

Smit Uien

Een klant die aan de vader en opa vroeg of hij een keer geschoonde uien kon leveren; daarmee is het begonnen. Zo is Smit’s Uien in 1976 zich gaan specialiseren in het schoonmaken van uien en sinds 1987 in het snijden en centrifugeren van uienblokjes en uienringen.

brugel

Brugel Food Products

Brugel biedt een werkelijk uniek assortiment aan internationale delicatessen. Producten, geselecteerd op smaak en kwaliteit, die uitsluitend door Brugel aan ons geleverd worden.

La Roo

Laroo Groenteburgers

Laroo produceert groenteburgers uit de Bollenstreek, met groenten van lokale telers. Verkrijgbaar als vegetarische en veganistische (vegan) varianten.

Pom Pie

Pom-Pie

Pom-Pie is een bedrijf dat heerlijke ambachtelijke pie’s produceert. Naast de verkoop aan slagerijen, delicatesse zaken en horeca staan zij regelmatig met hun verkoopkar op markten, evenementen en fairs, waar zij hun product warm en gekoeld aan bieden.

TopKrop

TopKrop

Te midden van het cultuurhistorische landschap van Midden-Delfland staat de innovatieve kwekerij van TopKrop. Hier worden al sinds 1968 diverse soorten sla en bladgroenten gekweekt. De 50 jaar ervaring en teeltkennis, is te zien en te proeven.

tovano

Tovano

Tovano is al zes decennia thuis in de wereld van noten en gedroogde zuidvruchten. Ze weten de beste kwaliteit te vinden die er wereldwijd te koop is. Die leveren ze aan ons, in elke gewenste hoeveelheid.

K. van der Spijk en Zn.

K. van der Spijk en Zn. is een groothandelsorganisatie in aardappelen, groenten en fruit met vestigingen in Amsterdam, IJsselmuiden en de Lier.

VDB Divers

VDB divers is een gespecialiseerde groothandel ten behoeve van de specialisten in de versmarkt.

De Mooij Amsterdam

De Mooij Amsterdam

Sinds 1946 is De Mooij gespecialiseerd in de wereld van groenten en fruit. Vanuit de vestiging op het Food Center Amsterdam zijn ze als importeur/exporteur actief. Ze exporteren binnen en buiten Europa.

AGF-online

Agf-online B.V. is een groothandelsbedrijf in de groente gevestigd in Barendrecht.

Oiltrade

Oiltrade

Oiltrade is een jong en innovatief bedrijf dat is gespecialiseerd in plantaardige oliën en vetten.

Kraaijeveld

Kraaijeveld

Kraaijeveld levert verse groente en fruit aan gastronomische groothandels, verwerkende industrie en retail.

AGF Groothandel Posthuma

Postuma AGF

Postuma AGF is een familiebedrijf met meer dan 110 jaar ervaring in de groente en fruit. Waaronder aardappelen, bananen en appels. Zij delen hun ervaring met specialisten binnen de AGF sector en foodservice. Dat doen ze door het bieden van een breed en diep assortiment verse producten.

Partner worden?

Wilt u ook leverancier worden? Belt u dan eens met Ruud. Wilt u klant worden? Neem vandaag nog contact op met Stephan, hij helpt u graag verder.

Meteen bestellen?

Ga naar onze bestelmodule om meteen de producten van onze partners te bestellen. U vind alle deze producten en meer verdeeld in handige categorieën.

Back To Top