skip to Main Content

Greenfresh

Greenfresh specialiseert zich in vers gesneden tuinkruiden. Ze zijn een zelf importerend verpakkingsbedrijf met eigen teeltprojecten in binnen- en buitenland.

De Pastafabriek

De Pastafabriek heeft haar wortels liggen in Ristorante d’Antica, gelegen aan de Regulierdwarsstraat in Amsterdam. Familie d’Antuono, is de drijfveer achter dit echt Italiaanse restaurant. Van der Mey haalt hier de verse pasta vandaan! Bellisimo!

Kesbeke fijne tafelzuren Amsterdam

Kesbeke tafelzuren uit Amsterdam is de tafelzuren leverancier met een rijke familie traditie. Hoge kwaliteit augurken, uitjes en dressings komen hier vandaan.

Felix Cohen noten en zuidvruchten

Felix cohen is importeur van onder andere conserven, noten en zuidvruchten. Sinds de oprichting in 1879 is Felix Cohen een gespecialiseerde leverancier aan groothandel en horeca. Felix Cohen levert naast geïmporteerde producten ook een aantal eigen merken, waaronder Douwes (noten) en Carmen (vruchtenconserven).

Koppert Cress

Koppert Cress is gespecialiseerd in ‘Cressen’, zaailingen van unieke planten, met elk hun eigen, verrassende invloed op de zintuigen. Smaak, geur, gevoel of presentatie, er is een cress voor alle toepassingen. En de keuze wordt steeds groter. Ieder jaar wordt minstens één nieuw product toegevoegd aan het sortiment ‘Micro-vegetables’, een collectie die als ‘Architecture Aromatique’ onder de aandacht wordt gebracht.

Vanilla Venture

Door het leveren van delicatessen als truffel, ganzenlever, vanille, specerijen, charcuterie en oliën is een restaurateur in staat een unieke smaakbeleving te leveren aan zijn gasten. Vanilla Venture is geen gewone groothandel. Actief, met passie en plezier gaan we op zoek naar nieuwe producten en nieuwe trends op food gebied.

Alro Champigons

Alro champignons is onze champignon leverancier uit Rijnsburg

Fromagerie Europa

Fromagerie Europa bestaat ruim 45 jaar. Altijd bezig met ‘Le Voyage du Fromage’, ofwel de kaasrondreis door Europa op zoek naar lekkere producten. Fromagerie Europa speurt al bijna vijf decennia lang binnen en buiten onze landsgrenzen bij producenten naar bijzondere kazen en delicatessen.

Deli Jack

Deli Jack is marktleider in gedroogde tomaatjes en leveren een assortiment met mediterrane specialiteiten om trots op te zijn. Ze focussen zich puur op de kwaliteit van de producten.

Quik’s Potato Products

Hoewel Quik’s Potato Products ‘pas’ sinds 2001 bestaat, voert de geschiedenis terug tot 1932, het jaar dat Hendrik Quik de aardappelhandel start waar Quik’s Potato Products uit voortkomt. Ook nu is Quik’s een familiebedrijf dat met gezond respect voor de rijke traditie opereert.

Verdoes Katwijk

VOF Verdoes is een groothandel met een assortiment van meer dan 6000 artikelen. Het  zuivelbedrijf bestaat ruim 60 jaar. Vanaf 1996 ligt de nadruk op de groothandel.

Schaap Holland

Schaap Holland is dé aardappelspecialist van Nederland. Ontdek vandaag nog het PolderGoud!­­ ­­ ­­

Hoogesteger Sappen

Hoogesteger is producent van vers geperst sap. Zonder pasteurisatie, conserveringsmiddelen, concentraten, geur-, kleur- of smaakstoffen: het allerbeste, verse sap op de markt verkrijgbaar.

Warring eieren

Onze leverancier voor eieren ligt in Leiden.

Smit Uien

Een klant die aan de vader en opa vroeg of hij een keer geschoonde uien kon leveren; daarmee is het begonnen. Zo is Smit’s Uien in 1976 zich gaan specialiseren in het schoonmaken van uien en sinds 1987 in het snijden en centrifugeren van uienblokjes en uienringen.

Partner worden?

Wilt u ook leverancier worden? Belt u dan eens met Ruud. Wilt u klant worden? Neem vandaag nog contact op met Stephan, hij helpt u graag verder.

Meteen bestellen?

Ga naar onze bestelmodule om meteen de producten van onze partners te bestellen. U vind alle deze producten en meer verdeeld in handige categorieën.

Back To Top