skip to Main Content

Proefpakket aanvragen

Benieuwd wat Van der Mey voor u kunt betekenen? Vraag vandaag nog een gratis proefpakket aan. Hierin vindt u de mooiste selectie van onze producten.

Wat kunt u verwachten?

Elk proefpakket maken we op maat en passen we naar uw wensen aan. Van der Mey streeft er naar alle producten eerlijk en puur te leveren, in het juiste seizoen, zodat u profiteert van verse en gezonde producten, het hele jaar door.

Producten

Van der Mey levert verschillende soorten (on)gesneden groenten en fruit, maar ook kruiden, exotische vruchten, paddenstoelen, kiemproducten, ambiance en een breed randassortiment.

Het proefpakket bestellen

Om het gratis proefpakket te bestellen kunt u het onderstaande formulier invullen. Nadat u het formulier heeft ingevuld, zullen wij contact opnemen om een afspraak met u te maken zodat wij uw wensen kunnen doornemen. Aan de hand van het gesprek stellen wij, geheel op maat, het proefpakket samen.

Van der Mey als AGF leverancier

Bevalt het proefpakket? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u deze producten in uw restaurant geleverd krijgt, geheel zonder zorgen. Want dat is wat wij doen. Wij ondersteunen de chef kok en zijn keukenteam, op zo’n manier dat deze zich kunnen focussen op wat belangrijk is: de klant.

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijf (verplicht)

  Vestigingslocatie bedrijf (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief (verplicht)

  janee

  Uw bericht

  Back To Top