skip to Main Content

Heeft u een vraag over uw bestelling, of is iets niet helemaal duidelijk? Wij staan u graag te woord! Wij zijn van 04.00 tot 16.00 aanwezig op kantoor. U kunt ons bereiken op het nummer: 071-4013203

Veelgestelde Vragen

Hoe bestel ik bij Van Der Mey?

U bestelt simpelweg via ons bestelsysteem van Bestelbox online of de app. U dient hiervoor wel eerst een account aan te vragen.

Tot hoe laat kan ik mijn bestelling plaatsten bij Van Der Mey?

U kunt tot 23:59 uw bestelling doorgeven. Dit betekent dat de producten de eerstvolgende leverdag worden geleverd. Ook voor uw gesneden groenten en fruit opdrachten!

Wat doe ik als in niet kan inloggen op Bestelbox?

In noodgevallen is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar bestelbox@pvandermey.nl.

Hoe werkt het met de fusten?

Wij leveren onze goederen in blauwe en zwarte CBL fusten, deze vertegenwoordigen een waarde van €3,86, wij brengen dit aan u in rekening. U vind deze bedragen op uw rekening. Wanneer onze chauffeur de kisten weer retour neemt ontvangt u hiervan een creditbon, deze wordt op een later moment in mindering gebracht op uw factuur.

Hoe werkt het met verpakkingen?

Wij hanteren de regel, wij gebruiken zo min mogelijk verpakkingsmateriaal, maar zo veel als nodig. Gesneden producten zijn altijd verpakt in longlife verpakkingen, tevens gebruiken wij plastic bakken, kratzakken, inlegvellen en zakjes om onze producten te verpakken.

Wanneer wordt er gefactureerd?

Wij facturen op vrijdag en op de laatste dag van de maand.

Hoe werkt het met de betalingen?

Betalingen geschieden bij ons bij voorkeur per automatische incasso, de incasso vind plaats na de afgesproken termijn. Indien gewenst is het ook mogelijk zelf de betalingen over te maken, mits hier duidelijke afspraken over gemaakt worden.

Wat zijn de levertijden?

Wij rijden 6 dagen per week, maar spreken met u graag vaste leverdagen af, dat is prettig voor u en voor ons. In geval van nood is het mogelijk een levering te ontvangen op zondag, eventueel met een zondag-toeslag.

Ik heb een klacht, hoe kan ik deze indienen?

Klachten nemen wij serieus, wij registreren elke klacht in ons dossier en zoeken naar de oorzaak van de klacht. Klachten kunt u telefonisch doorgeven op telefoonnummer 071-3014203, tevens kunt u mailen met bestelbox@pvandermey.nl

Back To Top