skip to Main Content

Heeft u een vraag over uw bestelling, of is iets niet helemaal duidelijk? Wij staan u graag te woord!  U kunt ons bereiken via Whatsapp: 06-19708117,  tevens kunt u mailen naar bestelbox@pvandermey.nl

Veelgestelde Vragen

Hoe bestel ik bij Van Der Mey?

Via ons handige bestelsysteem van inONE kunt u online of via de app bestellen. Vraag uw account aan, en bestel gemakkelijk & snel bij Van Der Mey QFV.

Tot hoe laat kan ik mijn bestelling plaatsten bij Van Der Mey?

Voor 23:59 uur besteld, de volgende leverdag geleverd. Met uitzondering van bestelartikelen.

Wat doe ik als in niet kan inloggen op Bestelbox?

Geen stress! In noodgevallen kun je ten alle tijden een e-mail sturen naar bestelbox@pvandermey.nl.

Hoe werkt het met de fusten?

Bij Van Der Mey QFV werken we graag milieubewust. Daarom gebruiken wij voor het leveren van onze goederen blauwe en zwarte CBL fusten. Deze vertegenwoordigen een waarde van €3,86. De fusten worden in rekening gebracht (Bedragen staan op rekening), maar zodra de chauffeur de kisten retour neemt ontvangt u de creditbon, deze wordt dan in mindering gebracht op uw factuur.

Hoe werkt het met verpakkingen?

Wij willen onze klanten zo min mogelijk afval leveren, dus wij gebruiken zo min mogelijk verpakkingsmateriaal, maar zo veel als nodig. Gesneden producten zijn altijd verpakt in longlife verpakkingen, tevens gebruiken wij verschillende soorten bakken, kratzakken, inlegvellen en zakjes om onze producten te verpakken.

Wanneer wordt er gefactureerd?

Wij factureren op maandag (over de afgelopen week van maandag tot en met zondag)  en op de laatste dag van de maand. 

Hoe werkt het met de betalingen?

Betalingen geschieden bij ons bij voorkeur per automatische incasso, de incasso vind plaats na de afgesproken termijn. Indien gewenst is het ook mogelijk zelf de betalingen over te maken, mits hier duidelijke afspraken over gemaakt worden.

Wat zijn de levertijden?

Wij rijden 6 dagen per week, maar spreken graag vaste leverdagen af, dat is prettig voor u en voor ons!  Bij nood is het ook mogelijk om op zondag leveringen te ontvangen.

Ik heb een klacht, hoe kan ik deze indienen?

Klachten nemen wij serieus, wij registreren elke klacht in ons dossier en zoeken naar de oorzaak van de klacht. Klachten kunt u via Whatsapp doorgeven aan de klantenservice via 06-19708117,  tevens kunt u mailen met bestelbox@pvandermey.nl

Back To Top