skip to Main Content

Eerlijk en Puur

Van der Mey streeft er naar alle producten eerlijk en puur te leveren, in het juiste seizoen, zodat u profiteert van verse en gezonde producten, het hele jaar door. Wij werken met verschillende systemen voor uw bestellingen. Selecteer voor u de beste optie:

*Bij minimale orders van €75:

  • Leverdagen in overleg, zondag levering bij noodgevallen
  • Online bestellen = volgende dag levering
  • De AGF specialist in de Randstad
  • Ook randassortiment beschikbaar, volledige ondersteuning horeca en instellingen

Online

U kunt via de website van Bestelbox makkelijk en snel bestellen. Dit is de snelste en makkelijkste manier.

Bestel nu >

E-mail

Problemen met de website van Bestelbox? U kunt ons ook een e-mail sturen als uw bestelling dringend is.

Stuur een e-mail >

Deze producten verdienen uw speciale aandacht:

Wat anderen zeggen over Van der Mey

Villa de Duinen – restaurant, Noordwijk aan Zee

Villa de Duinen: “De reden dat wij voor Van der Mey hebben gekozen is om de flexibiliteit, juiste prijs/kwaliteit verhouding en de plezierige en prettige omgang met hun klanten. Ze leveren altijd op tijd en altijd volgens afspraak. Als wij bijzondere ingrediënten nodig hebben, weten ze die voor ons te vinden. Soms komen ze met andere, maar leuke alternatieve ingrediënten.  Van der Mey kunnen wij dus iedereen aanbevelen!”

Bezoek Villa de Duinen restaurant

Villa De Duinen

Brasserie Mondriaan, Den Haag

“Brasserie Mondriaan: “Van der Mey is voor brasserie Mondriaan een goede partner voor groenten en fruit door betrouwbaarheid, verse producten en een eerlijke prijs. Kwaliteit, continuïteit, punctualiteit en betrouwbaarheid dat is onze ervaring met Van der Mey!”

Bezoek Brasserie Mondriaan

Brasserie Mondriaan

Het Strand – Restaurant aan zee, Katwijk

Restaurant aan zee Het Strand: “Van der Mey staat voor: flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk op en top! De AGF groothandel denkt met je mee en verleent zeven dagen in de week hun service!”

Bezoek Het Strand, Restaurant aan zee

Het Strand

Scarlatti – lunch en diner restaurant, Leiden

Scarlatti: “Van der Mey levert verse en mooie producten. Ze denken met de klant mee en zijn zeer servicegericht. Op basis van onze wensen worden de producten op maat gemaakt, zoals de sla-mix! Kortom, wij zijn zeer te spreken over Van der Mey. Gewoon heel goed!”

Bezoek Scarlatti lunch en diner restaurant

Referentie Scarlatti

Walter Benedict – Café Bistro, Den Haag

Walter Benedict: “Van der Mey levert onze bestelling op tijd, en kwaliteit staat altijd voorop. Mochten er ooit problemen zijn, dan worden deze direct opgepakt. Er wordt actief meegedacht bij het ontwikkelen van een nieuw menu. Van der Mey is een hele fijne leverancier om mee samen te werken.”

Bezoek Walter Benedict, Café Bistro

Referentie Walter Benedict

Grand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk

Grand Hotel Huis ter Duin: “Wij doen al jaren zaken met Van der Mey en wij zijn heel tevreden. Vooral de flexibiliteit en het meedenken met ons is zeer goed. De service is van hoge kwaliteit!”

 

Bezoek Huis ter Duin

Referentie Huis Ter Duin
Back To Top