skip to Main Content
Altoni Pasta

Nieuwe leverancier pasta: Altoni pasta

Als versspecialist voor de horeca levert Van der Mey nu exclusief de ambachtelijk gemaakte pasta van Altoni Pasta. Deze verse pasta heeft een gunstige houdbaarheid en is van uitstekende kwaliteit. Een deel van het assortiment van Altoni Pasta gaan wij vanuit voorraad leveren aan restaurants. Dus ‘s avonds besteld via inONE is de volgende dag in huis!

Pasta varianten

Het geheim van een lekkere pasta begint met de selectie van de meeste hoogwaardige grondstoffen. Zo zijn de pasta’s van Altoni vervaardigd uit Italiaanse durum (harde) tarwe die ervoor zorgt dat de pasta tijdens het koken zijn vastheid niet verliest. Voor de meer speciale, gevulde pasta’s wordt er juist gebruik gemaakt van de fijnste tarwe uit de Altamura regio, zodat de kwaliteit van de pasta optimaal blijft. Van der Mey levert voor Altoni Pasta de volgende pasta varianten:

  • Basis pasta

Een goede basis pasta is belangrijk voor de rest van uw gerecht. U kunt kiezen uit: penne, linguini, spaghetti, tagliatelle, pappardelle of lasagnevellen.

  • Lasagne vegetarisch

Met een vegetarische lasagne zet u in een handomdraai een constante en van hoge kwaliteit gerecht op het menu. Alleen nog even in de oven en klaar. De lasagne vegetarisch is per 2,4 kilo verkrijgbaar.

  • Gevulde tortelloni

U kunt kiezen uit twee soorten vulling: ricotta & spinazie of geitenkaas-honing. Onder de Italianen een echte klassieker!

  • Ravioli met vulling

Ook bij deze pastasoort kunt u kiezen uit twee soorten vulling: ricotta & spinazie of gigante artisjok pecorino. Heerlijk!

  • Cannelloni ricotta spinazie

Een zalig gerecht dat geschikt is voor het hele gezin. Kinderen smullen ervan, het bevat veel groente en is tevens makkelijk om voor te bereiden.

  • Ravioloni funghi truffel

De ravioloni funghi truffel is zeer smaakvol en tevens geschikt voor vegetarische gerechten. Deze pasta is gevuld met champignons en truffel. Erg lekker voor een doeltreffend pastagerecht.

Altoni Pasta

Sinds 1993 maakt Altoni met passie en fierheid verse pasta. In een oud atelier in Antwerpen en met het hart voor de Italiaanse keuken maakte Altoni zijn artisanale pasta voor lokale keukens. In 1999 nam de huidige bedrijfsleider het bedrijf van Altoni over en verhuisde naar een nieuwe locatie in Schoten. Al snel groeide het bedrijf uit tot de onderneming zoals het nu bekend staat: pure ambacht van de beste kwaliteit. Het brede assortiment van Altoni Pasta biedt aan vele segmenten een keuze met als basis: kwaliteit. Denk hierbij aan een eenvoudige basis pasta zoals spaghetti of een uitgebreide pastasoort zoals ravioloni gevuld met champignons (funghi) en truffel. Voor iedere keuken is er een keuze.

Neem contact met ons op!

Ontzorgen, dat is wat wij doen. Als AGF (horeca) leverancier leveren wij hoogwaardige producten van zo ver als nodig en van zo dichtbij als mogelijk aan verschillende klanten. Bestellen kunt u doen via inONE. Meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

Back To Top