skip to Main Content

Maatregelen coronavirus oktober 2020

Rijnsburg, 14 october 2020

Geachte relatie,

Nederland is helaas nog steeds in de ban van het coronavirus. Andermaal vindt er weer een horecalockdown plaats. Voor alles en iedereen is dit een mokerslag! Helaas blijken deze maatregelen noodzakelijk en hopen wij, samen met u, natuurlijk dat deze lockdown van beperkte duur zal zijn. Wij willen u hier dan ook veel sterkte mee wensen.

U zult binnen uw bedrijf de nodige maatregelen getroffen hebben om de verliezen enigszins te beperken, of bent nu bezig deze maatregelen te nemen. Wellicht kiest u er voor om de bedrijfsvoering voort te zetten als bezorg/afhaalrestaurant. Dit is gelukkig nog wel mogelijk.

Ook van der Mey zet uiteraard haar dienstverlening voort, zij het wel in afgeslankte vorm. Tijdens de vorige lockdown hebben wij mogen ervaren dat de omzet zeer beperkt is en met name het uitleverproces een grote kostenpost is. Van der Mey zal daarom het aantal leverdagen halveren, dit is helaas noodzakelijk om te kunnen garanderen ook in de periode na de lockdown weer volledig klaar te staan voor u.

Per maandag 19 oktober zullen wij nog slechts 3 maal per week in de mogelijkheid zijn bij uw restaurant te bezorgen, de leverdagen zijn nog: MAANDAG, WOENSDAG en VRIJDAG. U kunt gewoon bestellen op de manier zoals u gewend bent, via het inONE bestelsysteem. Dit kan tot de gebruikelijke tijd, hierin zijn gelukkig geen veranderingen.

Mocht u vragen hebben dan zijn wij uiteraard bereikbaar voor u, mocht u andere wensen hebben gaan wij daarover graag met u in gesprek. Wij hopen u zo voldoende te hebben geinformeerd.

Stay safe!

Met vriendelijke groet,

Peter van der Mey
Vinkenweg 50b
2231 NT Rijnsburg

Back To Top