skip to Main Content

Hollandse Bodem, duurzame bodem

Het wordt steeds mooier weer en langzaamaan komt de productie uit eigen land weer op gang. Nederland staat bekend als ultiem groente land, naast onze kassen hebben wij ook eindeloze velden met aardappelen, salades, bieten en nog veel meer om op te noemen. En ook het zachte fruit begint weer langzaamaan op te komen. En na de bloei in de Betuwe komen straks weer de eerste appels en peren en ander hard fruit.

Hele jaar door

Van der Mey levert het hele jaar door de lekkerste en verste groenten en fruit. In de winter zijn er andere producten in het seizoen dan in de zomer. Daarom halen we in de winter, naast dat we natuurlijk rekening houden met wat moeder natuur ons brengt, ook groenten uit het warmere zuiden van Europa.

Zomer bij Van der Mey

Maar wij worden ook heel blij van het moment wanneer we weer overschakelen naar Nederlandse oogst. Het liefst vieren we bij elk product dat de overstap maakt een feestje. Zo gaan we binnenkort over naar Nederlandse doperwten en bloemkolen en niet te vergeten de Hollandse asperges die nu heerlijke in seizoen zijn. En natuurlijk de beroemde Nederlandse aardbei, zoet in smaak en duurzamer is als hij van de volle grond uit Nederland komt.  

Duurzame oplossing

Dit proces beheersen wij tot in de puntjes. Wij houden precies in de gaten wanneer wat binnenkomt, en van waar we het halen. Want wat je dichtbij haalt is niet alleen lekker, maar ook duurzaam! Met minder belastende middelen behalen wij een beter resultaat en dit merk je niet alleen in de prijs, maar ook in de smaak. Zomerse groenten en fruit van de volle grond proeft net even anders. En dit wordt geleverd, met minimale tijd tussen oogst en keuken!

Back To Top