skip to Main Content

De week zonder vlees met LaRoo!

De Week Zonder Vlees (en Zuivel) loopt in Nederland van 7 tot en met 13 maart. Wij ondersteunen dit initiatief natuurlijk van harte. Want voor veel mensen kan dit een leuke kennismaking zijn met vegetarisch eten.

Vegetarisch is een duurzaam alternatief voor het eten van vlees en vis. Het zorgt voor minder gebruik van water, minder ontbossing en zorgt voor een lagere uitstoot van broeikasgassen, die verantwoordelijk zijn voor de klimaatverandering.

Wij werken samen met LaRoo met als doel om hoogwaardige en smakelijke vleesvervangers voor de horeca beschikbaar te maken.

LaRoo groenteburgers zijn een echt Nederlands product. Dat geldt niet alleen voor de heerlijke burger die uiteindelijk op het bord van je gast terecht komt, ook de ingrediënten zijn zoveel mogelijk van Nederlandse bodem. Of het nu gaat om de bietjes in de bietenburger of de kastanje champignons in onze Mexicaanse burger; alles komt hier vandaan. Dat is niet alleen lekker, het is ook goed voor de wereld.

Wij voeren het volledige assortiment LaRoo groenteburgers. Je kunt ze bestellen via onze webshop. Als je meer informatie wilt, bel of mail ons gerust. Wij vertellen je graag alles over deze mooie producten.

Back To Top