skip to Main Content

Chef’s Special: Brink20 in Laren

Chefkok Ruli: “Wij werken al vier jaar samen met Van Der Mey. Ze zijn een betrouwbare en eerlijke partner.”

We zijn op bezoek bij Brink20 in Laren, waar chefkok Ruli ons meeneemt in de keuken van de sfeervolle bar bistro.

> Website Brink20

Waar zijn we hier?

Bar Bistro Brink20 in Laren is een eigentijdse bar-bistro met voor elk wat wils. Of het nu om het ontbijt, lunch, diner of borrel gaat, Brink20 staat garant voor sfeer, kwaliteit en intens genieten.

De naam van de in het Gooise kunstenaarsdorp gelegen pand is afgeleid van de locatie: Brink20. De Bar Bistro biedt aan 160 gasten de ruimte om in een ongedwongen sfeer te genieten van een eerste klas lunch, een voortreffelijk diner en een goed gesprek tijdens de borrel. Binnen kunnen we 120 gasten ontvangen, op het terras kunnen we 40 gasten ontvangen.

Waarin onderscheidt Brink20 zich?

Onze doelgroep is zowel jong als oud. We zijn toegankelijk voor alle leeftijden. Hiermee onderscheiden we ons in de regio. Daarbij zijn onze gerechten gemaakt met eerlijke producten en de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op de groei die het bedrijf heeft doorgemaakt en de bijdrage die ik daaraan heb mogen leveren. Verder hebben we een enthousiast en professioneel team. Dat zorgt voor een goede werksfeer. Onze gasten merken dit en waarderen het enorm.

Wat is de stijl van de keuken?

De menukaart is erg veelzijdig. En ook voor vegetarische gasten is er veel te kiezen. Zoals bijvoorbeeld onze hummus en flammkuchen vega.

Bij de hummus draaien we de kikkererwten door in de magimix. De eiwitten van de kikkererwten voegen we er aan toe voor de binding. Vervolgens wordt er ras el hanoet, harrissa, sesampasta toegevoegd. Daarnaast voegen we verse gegrilde groente toe, zoals paprika en courgette. Het geheel wordt afgemaakt met amandelschaafsel en balsamico stroop.

Waarom kies je voor Van Der Mey?

Wij werken al vier jaar samen met Van Der Mey. Ze zijn een betrouwbare en eerlijke partner. Ze leveren producten van hoge kwaliteit tegen een goede prijs. Ze zijn altijd in staat om te leveren en de service is erg prettig. Daardoor gaat het goed samen.

Welk gerechten ga je voor ons maken?

Tonijn tartaar (bovenste foto)

We bouwen het gerecht op in een stekertje. De eerste laag bestaat uit gesneden verse avocado. De tweede laag bestaat uit de tonijn tartaar. De Tonijn tartaar wordt gemaakt van verse tonijn filet. Deze maken we aan met een scheutje olie, zout en sesamzaadjes. De derde laag bestaat uit zeewier. En als laatste leggen we een bol wasabi ijs bovenop afgetopt met salad pea. Het gerecht wordt afgemaakt met wasabi emulsie op het bord.

Flammkuchen vega (onderste foto)

De bodem van de flammkuchen insmeren met crème fraiche bieslook. Als garnituur voegen we tomaat, champignons, rode ui, vijgen en gorgonzola kaas toe. 5 minuten bakken in de oven op 250 graden. Afmaken met wat rucola en gedroogde peterselie. Eet smakelijk!

Back To Top