skip to Main Content

Het uitgebreide randassortiment van Van der Mey

WEEK 6: ACTUEEL

  • De aanvoer van groenten en fruit is zeer stabiel. Vrijwel alles is goed verkrijgbaar tegen stabiele prijzen. Het is wachten op de eerste echte voorjaarsproducten.
  • Vindt u het lastig om een volle order te plaatsen? Neem zeker eens een kijkje in het randassortiment van Van der Mey, altijd topkwaliteit voor een scherpe prijs. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van wat van der Mey nog meer te bieden heeft, uiteraard dagelijks leverbaar en te bestellen via inONE.

Versproducten

Echt dagvers zijn de Turkse broden van een echte Turkse bakker! Uitstekend te combineren met het assortiment van Deli Jack: olijven, zongedroogde tomaten en dips. Naast de bekende verse sinaasappelsap zijn ook slowjuice en verse smoothies verkrijgbaar. Uw gasten verrassen met topkwaliteit verse pasta? Van basic tagliatelle tot tortellini met vulling naar eigen wens.  Dagelijks op voorraad: een compleet assortiment aan zuivelproducten, een volledig assortiment aan binnen- en buitenlandse kazen en eierproducten.

Nieuw!

Omdat ook bij van der Mey we dagelijks met hygiëne te maken hebben zijn we op zoek gegaan naar de beste leveranciers hierin. Hierin laten wij u graag  meeprofiteren! Kijk snel eens onder het kopje hygiene binnen het randassortiment. 

Houdbaar

Wist u dat u de producten van Levo (frituurolie) bij van der Mey zeer scherp geprijsd zijn? Naast bovenstaande ben u ook voor het volledige assortiment Kesbeke tafelzuren, fruitpuree’s, noten, zuidvruchten en delicatessen van Vanilla Venture aan het juiste adres.

Back To Top