skip to Main Content

Succesvol bezoek aan Martens Asperges

Begin maart nodigden wij onze klanten uit om, samen met ons, meer te weten te komen over Martens Asperges. Op dinsdag 9 april was het dan eindelijk zover. Vroeg in de ochtend vertrok de luxe touringcar met ruim 50 personen naar het mooie Limburg – het aspergegebied bij uitstek!

Over aspergeteler Martens Asperges

Martens Asperges is een familiebedrijf in het kleine Noord-Limburgse dorp Tienray. Al drie generaties lang houdt Martens Asperges zich bezig met de teelt, de oogst, het verwerken en de verkoop van witte asperges. En daar horen sinds enkele jaren ook groene asperges bij.

Rondleiding door de aspergevelden

Eenmaal aangekomen werd gestart met een rondleiding door de, met folie bedekte, aspergevelden van Martens Asperges. Hier kregen wij een uitgebreide uitleg over het proces van de asperges totdat ze op ons bord komen te liggen. Om dit extra lading mee te geven mochten wij zelf de asperges steken. Heel interessant!

Lunch en aspergewinkel

Na het verkennen van de aspergevelden was het tijd voor de lunch. Natuurlijk stond er een gerecht met asperges op het menu, namelijk een overheerlijke aspergesoep. Om de dag af te sluiten is de speciale winkel van Martens Asperges bezocht. Deze verkoopt een groot assortiment verse asperges zodat bezoekers ook thuis van een heerlijke aspergemaaltijd kunnen genieten.

Bezoek Martens Asperges

Asperges bestellen bij Van der Mey

Na het verkennen van de aspergewinkel is iedereen weer in de luxe touringcar gestapt voor de terugreis naar Rijnsburg. Het was een succesvolle en vooral leerzame dag! Wij willen alle aanwezigen heel erg bedanken voor hun gezelligheid.

Heeft u na het lezen van dit nieuwsbericht ook inspiratie gekregen om een aspergemenu samen te stellen? Bestel dan nu uw asperges. Tot 23:59 uur bestellen is de volgende dag geleverd.

Back To Top