skip to Main Content

De start van het aardbeienseizoen 2022!

 

Het hele jaar door kun je aardbeien verkrijgen, maar vanaf Mei is het aardbeienseizoen in volle gang.  De gelijkmatig rode & glanzende kleur van de aardbeien toont hoe vers zij eruit zien en daarnaast ook hoe vers zij van smaak zijn. Of je ze los eet of verwerkt in een maaltijd, het is altijd smaakvol!

Bij Van der Mey hebben wij maar één leverancier voor aardbeien, dat is Beekers Berries. Zij leveren het hele jaar aardbeien van goede kwaliteit. Terwijl Beekers Berries bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe rassen, zijn zij ook druk met het kweken van verse aardbeien. Als je aardbeien bij Van der Mey bestelt, krijg je altijd de kwaliteit garanderende aardbeien geleverd van Beekers Berries.

Iedere maand heeft Van der Mey een favoriet van de maand, waarbij in de maand Juni de aardbei van Beekers Berries gekozen is. Diana vertelt: “Mijn beurt voor de favoriet van de maand is in Juni, ook wel de start van het aardbeienseizoen, dus het kon niet anders! De zoete en zachte smaak van de aardbeien van de kwekerij Beekers smaken zowel los als in verschillende maaltijden heerlijk.”

Iedere dag van de week hebben onze klanten de mogelijkheid om deze aardbeien via onze bestel software te bestellen.  Wij zijn benieuwd wat jij met de aardbeien gaat maken.

Back To Top