skip to Main Content

Chef’s Special: Lunch Restaurant De Serre

Vandaag gaan we op bezoek in het hartje van Tuincentrum De Mooij in Rijnsburg. Daar bevind zich Lunch Restaurant De Serre. Tussen het prachtige plantenrijk kun je gezellig & sfeervol genieten van alles wat De Serre te bieden heeft.

Lopend langs de mooie afdelingen kwamen we aan bij De Serre en werden we gastvrij ontvangen door de vriendelijke bediening. Chef Roy van Eeden stond al klaar om ons op te ontvangen, en kon niet wachten om ons meer te vertellen & een gerecht klaar te maken! 

Een restaurant midden in een tuincentrum is een bijzondere horeca gelegenheid die je niet overal tegenkomt. Roy verteld: “Tussen de planten en mooie accessoires lunchen zorgt voor een gezellige sfeer. Daarnaast onderscheiden we ons ook nog eens van andere tuincentra met horeca gelegenheden omdat wij bedienen aan tafel, dat zie je niet vaak. Onze gasten zijn hierdoor vaak blij verrast.”

In De Serre kun je genieten van een toegankelijke lunch. De stijl van de keuken is veelzijdig en divers, daarom is er voor iedere gast een geschikt gerecht dat geserveerd kan worden.Daarnaast serveren wij ook een groot deel van onze lunchkaart 100% vegetarisch.

Roy: “Ik ben trots op hoe het team (samen) werkt en op hoe we al onze gasten een voldaan gevoel kunnen meegeven, en natuurlijk met een glimlach. Als team zijn wij ook trots op wat voor gerechten wij serveren, en hoe dit wordt gedaan. Dit zien wij ook terug bij onze gasten.”

Roy benoemd de samenwerking met Van Der Mey betrouwbaar & vriendelijk. “Het ruime assortiment en de prijs-kwaliteit zijn top. Daarnaast leidt de gemakkelijke communicatie tot een prettige samenwerking voor een lange termijn. Zo ervaren wij dat al meer dan 3 jaar.”

Wat gaat Roy vandaag voor ons maken? “Één van de favorieten, het 12 uurtje! Met verschillende smaakvolle gerechten is deze combinatie een echte hardloper. Daarnaast is ons 12 uurtje ook vegetarisch verkrijgbaar!”

“Het geheim van alle gerechten in De Serre is dat alles met liefde voor jong en oud wordt bereid.” Verteld Roy.

 

 

Terwijl Roy begint met het maken van de soep, vertelt hij dat het 12 uurtje iedere week verschillend is met de soep van de week. “Deze week serveren wij Mosterdsoep!”    Vervolgens gaat Roy aan de slag met een hartig broodje carpaccio, geserveerd met een heerlijke truffelmayo, pijnboompitjes & rucola.

Dan zijn we nog niet klaar, want de geroosterde kip komt uit de oven. Op een knapperig broodje met verse groenten en dressing wordt de geroosterde kip toegevoegd.Roy voegt nog toe: “Voor de mensen die niet uit onze gerechten kunnen kiezen, is dit een ideale keuze. Nu is het gerecht helemaal klaar, en kunnen we het uitserveren aan de gasten.”

> Bekijk hier de website van De Serre!

Back To Top