skip to Main Content

Chef’s Special: Hotel Des Indes

Van der Mey op bezoek bij Hotel Des Indes

Diverse mogelijkheden voor culinair genot en indrukwekkende ruimtes voor zowel zakelijke als privé gelegenheden in een exclusieve en intieme setting. Je vindt het allemaal bij Hotel Des Indes in Den Haag.

Afgelopen week bracht Van der Mey een bezoek aan het 5 sterren hotel midden in het historische, culturele & koninklijke hart van Den Haag.

Executive Chef Wesley Langezaal nam ons mee voor een kijkje in de keuken, waar hij zich al vanaf zijn 15e levensjaar als een vis in het water voelt. Begonnen als stagiair en door de jaren heen uitgegroeid tot een master in de keuken. Na zijn periode als chef kok bij Hotels van Oranje te Noordwijk heeft hij zijn carrière een vervolg gegeven als Executive Chef bij Hotel Des Indes en beheert hij de gehele culinaire invulling van het hotel.

 

De samenwerking tussen Wesley en Van der Mey begon al in de tijd dat hij als chef kok bij Hotels van Oranje werkte.
“De samenwerking met Van der Mey is prettig en professioneel. De kwaliteit is zeer goed en de prijs is uitstekend. Die prijs kwaliteit verhouding was een goede reden om ook bij Des Indes de overstap te maken.” Aldus Wesley.

Wesley heeft voor ons in de keuken gestaan om één van zijn favoriete gerechten voor ons te bereiden: De beroemde Steak Tartare van watermeloen.

“We serveren het als voorgerecht op onze uitgebreide menukaart. Het is een creatieve oplossing voor de vegetarische gasten onder ons. De watermeloen wordt gedroogd en volledig klassiek aangemaakt zodat het dezelfde sensatie en mondgevoel kan creëren als de klassieke steak tartare.

Van der Mey heeft een ruim assortiment waar we uit kunnen kiezen. Daarnaast hebben ze een scala aan mogelijkheden naast het standaard assortiment wat er voor zorgt dat wij flexibel kunnen werken. En mochten er dingen niet op de bestellijst staan, dan kan dat altijd geregeld worden. Dat werkt erg prettig.

Wij zijn als hotel blij met de professionele samenwerking die wij met Van Der Mey Quality Food & Vegetables hebben en kijken uit naar de toekomst samen.”

Back To Top