skip to Main Content

Nieuwe corona maatregelen: Van der Mey blijft voor u klaarstaan

Na een positieve zomer vol versoepelingen wordt Nederland, maar ook andere landen om ons heen opgeschrikt door een opleving van Covid 19. Onze overheid heeft besloten dat het nodig is in te grijpen om overbelasting van de zorg te voorkomen. Vooralsnog heeft de overheid besloten de nieuwe beperkingen voor in ieder geval 3 weken op te leggen. Een nieuwe klap voor een groot deel van de horeca breed gezien.

Concreet houden de nieuwe maatregelen in dat de horeca en essentiële winkels om 20:00 uur moeten sluiten, het coronatoegangsbewijs blijft verplicht en gasten dienen geplaceerd te worden. Daarnaast mogen evenementen plaatsvinden, maar op beperkte schaal en slechts tot 18:00 uur. De nieuwe regelgeving stelt de horeca opnieuw voor flinke uitdagingen. Op beperkte schaal hebben wij reeds voorzichtig optimisme kunnen bespeuren in de vorm van gasten die eerder komen dineren of borrels eerder aanvangen. Wij begrijpen dat er helaas ook situaties zijn waarin creativiteit niet mogelijk is en hierdoor in het water zullen vallen.

Ook voor Van der Mey zal de nieuwe werkelijkheid uitdagingen met zich meebrengen. Wat als een paal boven water staat, wij zullen onze dienstverlening zo optimaal mogelijk proberen te houden. Wij zullen er alles aan doen uw bestellingen te verzorgen zoals u van ons gewend bent. Ondanks de recente tegenslag zien wij de huidige situatie als iets waar, met de nodige creativiteit, mee te werken valt. Denk aan het eerder aanvangen van uw diner, afhalen of bezorgen, pakketten etc.

Heeft u vragen of loopt u tegen bepaalde zaken aan? Wij denken hierin graag met u mee, voor vrijwel iedere situatie valt een oplossing te verzinnen! U kunt ons uiteraard op het algemene nummer bereiken, of rechtstreeks uw contactpersoon.

Hieronder vindt u een overzicht van alle contactgegevens:

Kantoor: 071-4013203 (keuzemenu)
Whatsapp: 06-19708117 (enkel tekstberichten)

Mail: bestelbox@pvandermey.nl

Peter van der Mey, peter@pvandermey.nl, 06-53155504
Marcel Lingerak, marcel@pvandermey.nl, 06-30443181
Stephan van den Nieuwendijk, stephan@pvandermey.nl, 06-54261366
Jacco Gasper, jacco@pvandermey.nl, 06-29500617

Met vriendelijke groet,

Van der Mey Quality Food & Vegetables

Back To Top