skip to Main Content
Actueel: Week 36 – The World Is Wild And Blue!

Actueel: week 36 – The world is wild and blue!

BLUE MEAT RADISH

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De Blue Meat radijs heeft een mooi paars uiterlijk met opvallend wit-paarse vruchtvlees. Het heeft een stevige structuur met een lekkere pittige radijssmaak. Kleurrijk en erg lekker.

Prijs per kilo: € 3,79.

BELGISCHE WILDE SPINAZIE

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Wilde Spinazie wordt pas geoogst als het blad helemaal volgroeid is. De bladeren zijn dus groter. Wilde spinazie heeft meer smaak dan jonge bladspinazie en slinkt in een pan minder. Wilde spinazie is ook beter geschikt om te roerbakken dan jonge bladspinazie.

Prijs per kilo: € 2,39.

Belgische Wilde Spinazie

KIWAI / KIWI-BES

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De mini-kiwi of kiwibes is een verwant van de kiwi, die in tegenstelling tot de kiwi volledig winterhard is. Het is een oude soort, die volgens onderzoek al in de vegetatie van het Tertiair voorkwam.

Prijs per bakje: € 1,49.

Kiwai

AVOCADO READY TO EAT

EIGEN MERK: NATUURLIJK VERS

De avocadovrucht is bijzonder voedzaam EN GEZOND. De juiste rijping van de avocado is vaak een probleem. Vaak is deze te hard of juist te zacht. Sinds enkele jaren worden in speciale ‘rijpkasten’ de avocado’s op de juiste rijpheid gebracht en met het ready to eat label geleverd. NU ons eigen merk.

Volop verkrijgbaar – prijs op aanvraag.

Ready To Eat Avocado

GELE VIOOLTJES

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Mooi voor decoratie. Elke dag vers van onze teler. Mooie donkergele viooltjes. Je kan het ook prachtig door of op de sla neerleggen. Een mooie toegevoegde waarde.

Vers in het seizoen! Bestel direct.

Gele Viooltjes

LIMEFINGERS / CITROEN KAVIAAR

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Elke vrucht bevat sappige parels die qua textuur en grootte vergelijkbaar zijn met kaviaar. De kleur van deze parels variëren van wit tot roze, limoengroen en geel.

Prijs op aanvraag.

Citroen Kaviaar
Back To Top