skip to Main Content
Actueel: Week 35 – Nieuwe Oogst Hollandse Appelen

Actueel: week 35 – Nieuwe oogst Hollandse appelen

DELCORF APPELEN NIEUWE OOGST

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De appel Delcorf met zijn anijsachtige smaak staat bekend als één van de best smakende appels. Het is de eerste, echt lekkere nieuwe oogst appel van het jaar. Ze zijn helaas niet het jaarrond verkrijgbaar. Dus geniet er nu van!

Prijs per kilo: € 1,39.

ZWARTE KNOFLOOK

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Zwarte knoflook is afkomstig uit Zuid Korea en Amerika. Zwarte knoflook is geurloos, maar heeft wel de echte knoflook smaak alleen iets zoeter. Zwarte knoflook is een natuurlijk product. Er zijn dus geen conserveringsmiddelen gebruikt.

Prijs op aanvraag.

TAMARILO

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De dunne, gladde, glanzende schil is rijp geel, oranje, tomaatrood, violet of purperrood gekleurd met soms in de lengterichting donkere strepen. De kleur hangt af van het ras. Het sappige vruchtvlees is crèmegeel, geel, oranje of oranjerood en smaakt zurig aromatisch. De schil smaakt bitter.

Prijs per stuk: € 0,89.

Tamarilo

AVOCADO READY TO EAT

EIGEN MERK: NATUURLIJK VERS

De avocadovrucht is bijzonder voedzaam EN GEZOND. De juiste rijping van de avocado is vaak een probleem. Vaak is deze te hard of juist te zacht. Sinds enkele jaren worden in speciale ‘rijpkasten’ de avocado’s op de juiste rijpheid gebracht en met het ready to eat label geleverd. NU ons eigen merk.

Volop verkrijgbaar – prijs op aanvraag.

Ready To Eat Avocado

CITROEN TIJM

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Citroentijm past goed bij kip en fruitsalades. Deze tijmsoort ruikt sterk naar citroen. Tijm smaakt goed in combinatie met rozemarijn. Het kruid is sterk van smaak, dus pas goed op dat je niet te veel tijm in je gerecht doet, want het overheerst snel.

Vers in het seizoen! Bestel direct online.

Citroentijm

KOOLRABI

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De knol die van de koolrabi wordt gebruikt is het hypocotyl (een verdikking van de stengel) en is dus geen wortel. Koolrabi komt meestal in een lichtgroene, maar soms ook in een paarse teeltvorm voor.

Prijs per stuk: € 0,79.

Koolrabi
Back To Top