skip to Main Content
Actueel: Week 33 – Rode Puntpaprika & Girolles Nopjes

Actueel: week 33 – Rode puntpaprika & Girolles nopjes

PUNT PAPRIKA ROOD

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De zoete puntpaprika is verkrijgbaar in de kleuren rood, oranje, geel, groen, bruin en wit. De zoete puntpaprika doet z’n naam eer aan. De zoete puntpaprika heeft een bijzonder zoete smaak. Je kunt zoete puntpaprika het beste op een koele plek bewaren.

Prijs per kilo: € 2,25

HOLLANDSE KERSEN

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De kers is een kleine, bolvormige vrucht die meestal een pit bevat. Technisch is het een steenvrucht. De kriek is een variant, dit is een zure kers. Alle krieken zijn dus per definitie kersen, maar niet alle kersen zijn ook krieken. Ook is er een witte kers: de witbuik.

Nu volop verkrijgbaar!

Hollandse Kersen

ABRIKOZEN

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De Abrikoos kennen we vers, maar ook gedroogd, in blik of in glas. Een abrikoos heeft een zacht eetbaar velletje, een grote steenachtige pit en oranjegeel zacht en aromatisch vruchtvlees dat gemakkelijk loslaat als het rijp is.

Prijs per kilo € 2,79

Abrikoos

GIROLLES NOPJES

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De cantharel, ook wel hanekam of dooierzwam genoemd, is een trechtervormige paddenstoel. De kleur varieert van oranjegeel tot grijs. De steel is meestal heel kort. Cantharellen waren lang alleen ‘wild’ te plukken. Het is een echte zomer paddestoel. Onterecht denken een hoop mensen dat dit een herfst of winter paddestoel is. In de winter komen ze beperkt uit USA en Canada. Dit is ene hele natte variant, en niet te vergelijk.

Bestel direct online!

Girolles Nopjes

RONDE AUBERGINE

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De aubergine is een heerlijke vrucht die tot de groenten wordt gerekend. Met deze kleurrijke vruchtgroente kan eindeloos worden gevarieerd. Ook van Nederlandse bodem zijn deze lekkere aubergines volop verkrijgbaar.

Prijs per kilo : € 4,95

PERZIKEN GEELVLEZIG

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De perzik (Prunus persica) is een boomsoort en een vrucht. De vrucht bevat een harde houtachtige pit, net als de abrikoos, de pruim en de kers. Technisch zijn dit allen steenvruchten.

Bestel ze nu!

Perziken Geelvlezig
Back To Top