skip to Main Content
Actueel: Week 32 – Avocado’s Natuurlijk Vers & Kruisbessen

Actueel: week 32 – Avocado’s natuurlijk vers & kruisbessen

AVOCADO NATUURLIJK VERS – READY TO EAT

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Heel trots zijn we op ons eigen merk ready to eat avocado. Gerijpt zoals wij het willen. Alleen de allerbeste kwaliteit. Constante rijpheid en scherp geprijsd.

Prijs per stuk: € 1,19

BRAMEN

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Bramen zijn eerst groen, daarna kleuren ze rood en op het laatst nemen ze die mooie donkere blauwzwarte kleur aan die ze ook in de winkel hebben. Bramen zijn opgebouwd uit talrijke bolletjes, zogenaamde deelvruchtjes. Ze zitten vol mineralen en zijn zoet van zichzelf. Bij bramen geldt: hoe groter, hoe lekkerder.

Nu volop verkrijgbaar!

Bramen

RODE BESSEN

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Rode bessen hebben een klein kroontje en groeien in trossen. Ze zijn doorschijnend helder tot donkerrood van kleur. Het zure tot zoetzure vruchtvlees bevat een aantal geelbruine pitjes. Rode bessen zijn een bron van vitamine C en dat kan helpen om de weerstand op peil te houden. Bovendien werkt vitamine C als antioxydant en helpt bepaalde schadelijke stoffen in het lichaam te neutraliseren.

Volop verkrijgbaar – prijs op aanvraag.

Rode Bessen

KRUISBESSEN

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Kruisbessen zijn een geliefde plant in de moestuin. Je kunt de kruisbes eenvoudig zelf kweken. Het is een heerlijke bes die rijp is van juni tot september, afhankelijk van de soort. Wanneer je er lekker veel van hebt, kun je prima kruisbessenjam maken. Van oorsprong groeit de plant in heel Europa en het westen van Azië. Tegenwoordig wordt de plant overal ter wereld gekweekt.

Prijs per bakje: € 1,95

Kruisbessen

WILDE PERZIK

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De perzik (Prunus persica) is een boomsoort en een vrucht. De vrucht bevat een harde houtachtige pit, net als de abrikoos, de pruim en de kers. Technisch zijn dit allen steenvruchten.

Volop verkrijgbaar – prijs op aanvraag.

Wilde Perzik

WITTE BESSEN

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De witte bes of witte aalbes wordt net als de rode bes gerekend tot de aalbes (Ribes rubrum) en soorthybriden. In taxonomisch opzicht bestaat er derhalve geen verschil tussen de witte en de rode bes.

Vers in het seizoen! Bestel ze nu!

Witte Bessen
Back To Top