skip to Main Content
Actueel: Week 30 – Ready To Eat Avocado’s & Kapucijners

Actueel: week 30 – Ready to eat avocado’s & kapucijners

AVOCADO NATUURLIJK VERS – READY TO EAT

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Heel trots zijn we op ons eigen merk ready to eat avocado’s. Gerijpt zoals wij het willen. Alleen de allerbeste kwaliteit. Constante rijpheid en scherp geprijsd!

Prijs per stuk: € 1,19

HOLLANDSE KERSEN

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De kers is een kleine, bolvormige vrucht die meestal een pit bevat. Technisch is het een steenvrucht. De kriek is een variant, dit is een zure kers. Alle krieken zijn dus per definitie kersen, maar niet alle kersen zijn ook krieken. Ook is er een witte kers: de witbuik.

Volop verkrijgbaar – prijs op aanvraag.

Hollandse Kersen

TUINBONEN

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Tuinbonen zijn de zaden van een vrij grote, viltachtige peul. Er zitten twee tot vijf zaden in een peul. Jonge, niet te grote zaden zijn het lekkerst met hun zachte, volle smaak. Tevens zijn ze gezond, want ze bevatten een hoog gehalte aan vitamine B en C, als je ze niet te lang kookt.

Super kwaliteit! – prijs op aanvraag.

Tuinbonen

KAPUCIJNERS

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De kapucijner is een plant die behoort tot de erwt. Een andere naam voor de kapucijner is velderwt. Oudere veel gebruikte benamingen zijn: schokkererwt, vale erwt en grauwe erwt. In de krijgsmacht worden kapucijners vanouds raasdonders genoemd.

Nu vers in het seizoen – prijs op aanvraag.

Kapucijner

MOSSELGROENTEN

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Een lekkere mix van gesneden prei, uien selderij en winterpeen.

Prijs per kilo: € 2,39.

Mosselgroenten

BONENKRUID

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De smaak van bonenkruid is overheersend, kruidig en peperachtig. Het geeft smaak aan bonengerechten. Verder wordt het in de Nederlandse keuken ook wel in soepen, goulash en komkommersalade gedaan. Het maakt ook deel uit van de  kruidenmix: Provencaalse kruiden. Bonenkruid is ook in gedroogde vorm te verkrijgen.

Prijs per bos: € 1,25.

Bonenkruid
Back To Top