skip to Main Content
Actueel: Week 29 – Baby Spinazie & Sugar Snaps

Actueel: week 29 – Baby spinazie & sugar snaps

BABY SPINAZIE

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Baby spinazie heeft een rond donkergroen blad met een fijne stengel, waardoor deze niet verwijderd hoeft te worden. Baby spinazie wordt voornamelijk gekookt gegeten, maar kan ook in salade of als garnering gebruikt worden.

Nu vers in het seizoen – prijs op aanvraag.

BOSPEEN

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Bospeentjes zijn lange slanke wortelen, die worden verkocht in bossen met het loof er nog aan. Bospeen smaakt lichtzoet. Ze combineren heel goed met andere lentegroenten, zoals peultjes of doperwtjes. Bospeen komt uit Nederland, maar ook uit Spanje en Frankrijk.

Prijs per bos: € 0,99.

Mini Bospeen

SUGAR SNAPS

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Sugar Snaps vallen onder de verse peulvruchten. Ze hebben wat weg van peulen alleen zijn ze een stuk boller en smaken ze zoeter.

Prijs per 250 gram: € 1,79.

Sugar Snaps

CITROEN VERBENA

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Citroen Verbena of Verveine is een populaire kruidenthee in Frankrijk. De bladeren geven een frisse citroengeur af, zonder dat ze daarvoor beschadigd worden. Vers of gedroogd doen de blaadjes van deze struik het zeer goed. Ze worden in tal van gerechten verwerkt, maar het belangrijkst blijft de thee die je ervan kan maken.

Volop verkrijgbaar – prijs op aanvraag.

Citroen Verbena

ZWARTE KNOFLOOK

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Ondanks dat de smaak zoeter is, heeft het nog steeds de typische knoflooksmaak die wij kennen. Dus kun je het op dezelfde wijze gebruiken als gewone knoflook. Zwarte knoflook past erg goed in zoete Aziatische gerechten. Verder  is deze knoflook variant ook goed rauw te eten, juist door de zachtere smaak en textuur. Zwarte knoflook is overigens 100% pure knoflook en er worden geen toevoegingen aan gedaan. Dus geen geur- en kleurstoffen!

Prijs op aanvraag.

MINI MAIS

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Onder mini maïs verstaat men acht tot maximaal tien centimeter lange, onrijpe kolven met witte tot helder crèmekleurige korrels zonder enige verharding; ongetwijfeld zuiver optisch een smakelijke, pikante toespijs, ‘maïskolven in azijn’ of mixed pickles.

Prijs per pak: € 1,39.

Mini Mais
Back To Top