skip to Main Content
Actueel: Week 23 Groente En Fruit Producten

Actueel: week 23 groente en fruit producten

NATUURLIJK VERS KORIANDER

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: verse koriander van het Natuurlijk Vers private label. Top kwaliteit!

Koriander past in vele gerechten. Het blad lijkt op peterselie. De zaden worden o.a. in marinades en stoofgerechten toegevoegd, maar ook in likeur, ratatouille en curry. Koriander is vaak standaard onderdeel van het kruidenmengsel: kerrie en de Nederlandse kruidenmixen: speculaas en koekkruiden.

Prijs per verpakking: € 0,99.

ASPERGESCHEUTEN

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Aspergescheuten zijn mooie, lange, witte kiemen. De smaak is fris en asperge-achtig.

Prijs per schaal: € 1,25.

Aspergescheuten

GALANTINA KRIEL

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Een krielaardappel is een consumptie aardappel (kriel) met een grootte van 23 tot 30 mm. Krielaardappelen worden meestal met de schil gebakken of gekookt. Ook zijn er vers geschrapte krieltjes te koop. Lekker voor bij de Asperges!

Prijs per kilo: € 1,49.

Galantina Kriel

WILDE PERZIKEN

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De wilde perzik wordt ook wel Paraquayos, platte perzik of wilde bosperzik genoemd. Deze perzik is een steenvrucht, net als een pruim of kers. De vrucht bevat dus een harde, steenachtige pit. Het sappige, stevige vruchtvlees is wit van kleur. De wilde perzik heeft een verfijnde zoete smaak die sterker is dan die van de gewone perzik.

Volop verkrijgbaar – prijs op aanvraag.

Wilde Perziken

COEUR DE BOEUF TOMATEN

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De Coeur de Boeuf is niet alleen bijzonder vanwege de smaak, ook het hartvormige, licht gekleurde uiterlijk is kenmerkend en onderscheidt zich door het volle vruchtvlees en het matige sap- en zuurgehalte. Deze tomaat is voor veel gebruiksmogelijkheden geschikt.

Prijs op aanvraag.

Coeur De Boeuf Tomaten

OPPERDOEZEN

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De Opperdoezer Ronde is een aardappelras dat uitsluitend rondom het Noord-Hollandse dorp Opperdoes wordt verbouwd. De Ronde is een vastkokende consumptieaardappel met een gele schil. Doordat de aardappel vastkokend is, is deze zowel geschikt voor koken als bakken. De aardappel wordt in gekookte vorm veelal met gesmolten boter geserveerd.

Prijs op aanvraag.

Opperdoezen
Back To Top