skip to Main Content
Actueel: Week 20 Groente En Fruit Producten

Actueel: week 20 groente en fruit producten

MINI CHIOGGIA BIETEN

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De Chioggia biet komt oorspronkelijk uit het Italiaanse Chioggia – regio Venetië, en is weer helemaal terug op de kaart. Als je de biet doorsnijdt, zie je prachtige rood-witte ringen. Hij is een beetje zoeter en wat verfijnder van smaak dan onze rode biet.

Prijs per bos: € 1,99

INKA TOMATEN MIX

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Inca Classic Tomatoes bestaan uit een mix van diverse oude tomatenrassen, tomaten van allerlei kleuren, maten en smaken. De meeste rassen die voorkomen in de classic mix kunnen ook los verkocht worden.

Prijs per kilo: € 4,95

Inca Tomaten Mix

ZEEUWSE LAMSOREN

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De zeeaster, beter bekend als lamsoren, groeit van nature op hooggelegen schorren in Zeeland. Doordat het plantje actief zout opneemt heeft het een zeer zilte smaak. Ook zit het boordevol vitaminen!

Prijs per kilo: € 9,95

Zeeuwse Lamsoren

KORENAAR ASPERGES

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Feitelijk is de Korenaar asperge geen echte asperge. De Korenaar asperge is de bloemstengel van een bolgewas dat behoort tot de hyacintachtige en lijkt het meest op een zuidenwindlelie. Als de Korenaar asperge niet wordt geplukt voor consumptie, bloeit de asperge uit met witte bloempjes. De stengels van de Korenaar asperges hebben een mooie licht groene kleur en het wat wrange kruidige aroma is zeer geliefd.

Prijs op aanvraag.

Korenaar Asperges

BRONZEN VENKEL

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De Bronzen venkel lijkt veel op zijn naaste familielid de bladvenkel. De lange, draadachtige bladeren van dit kruid hebben echter een bruine, bronzen gloed. De smaak van de verse bladeren doet je denken aan die van anijs.

Prijs op aanvraag.

Bronzen Venkel

PONTHIER FRUIT PUREES

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Gekoeld houdbaar, ongeopend 12 maanden na productie. Na opening ca. 5 dagen. Dus telkens te gebruiken in de hoeveelheid die u nodig heeft én met een duidelijke calculatie.

DE BESTE KWALITEIT DIE ER IS. MEER DAN 40 SMAKEN LEVERBAAR!

Prijs op aanvraag.

Ponthier Fruit Purees
Back To Top