skip to Main Content
Actueel: Week 17 Groente En Fruit Producten

Actueel: week 17 groente en fruit producten

PINE BERRY / WITTE ANANAS AARDBEIEN

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN, ELKE DAG DE SCHERPSTE DAGPRIJS

De pineberry wordt ook wel ananas-aardbei genoemd. Deze variant is wit van kleur, klein van stuk en heeft een friszure smaak die sommige mensen aan ananas doet denken. De ananas-aardbei is geen genetische manipulatie van een aardbei en een ananas. Het is een echte 100% aardbei.

Prijs op aanvraag

HOLLANDSE SPINAZIE

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Oorspronkelijk komt spinazie uit Azië. Het is een donkergroene bladgroente met malse blaadjes en een volle smaak. Aan het begin en eind van het jaar is er kleinbladige spinazie die heel goed geschikt is voor gebruik in salades.

Prijs per kilo: € 1,79

Spinazie

MINI MAIS

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Onder babymais verstaat men 8 tot maximaal 10 cm lange, unrijpe kolven met witte tot helder crèmekleurige korrels zonder enige verharding; ongetwijfeld zuiver optisch een smakelijke, pikante toespijs, ‘maïskolven in azijn’ of mixed pickles. Minimaïs kent een stijgende geliefdheid.

Prijs per bakje: € 1,25

Mini Mais

SHANGHAI PAKSOY

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Paksoy is een koolsoort die oorspronkelijk uit Azië komt. Het is een niet sluitende bladkool met knapperige witte stelen en nerven en grote donkergroene bladeren. Paksoy heeft geen typische koolsmaak. Het smaakt eerder wat pittig.

Prijs op aanvraag

Paksoy

PHYSALIS

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De physalis is de zachte, goudgele bes die zit opgesloten in een verdroogd lampionnetje dat zo’n 4 tot 5 centimeter wordt. Onrijpe bessen zijn groen van kleur en kleuren tijdens het rijpingsproces naar goudgeel.

Prijs per bakje: € 0,99

PHYSALIS

LITTLE GEM

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Little Jam is een kleine gekropte Romeinse sla met gekrulde blaadjes, waarbij alleen de zeer korte en zoete hartbladeren worden aangeboden. Omwille van zijn stevige blaadjes is hij in Groot-Brittannië een populaire groente om te dippen.

Prijs op aanvraag

Romeinse Sla
Back To Top