skip to Main Content
Actueel: Week 16 Groente En Fruit Producten

Actueel: week 16 groente en fruit producten

BORAGE FLOWERS

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN, ELKE DAG DE SCHERPSTE DAGPRIJS

Het Komkommer-kruid heet officieel: Borago officinalis, de oude Grieken wisten al dat het een ‘opbeurende’ plant is, waar je vrolijk van wordt en officinalis is de tweede naam van alle geneeskrachtige planten. Borage-bloemetjes zijn super-gezond: Ze bevatten veel Gamma linoleenzuur.

Prijs op aanvraag

NIEUWE OOGST GALANTINA KRIEL

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Galantina kriel is een Zuid-Italiaanse krielaardappel. Deze kriel heeft een dunne schil die alvast geschrapt is zodat ze direct gebruikt kunnen worden. Galantina kriel heeft een lekker zachte smaak. Ze koken iets grijzig af, maar de smaak is voortreffelijk. Heerlijk met Hollandse Asperges.

Prijs per kilo: € 1,79

Galantina Kriel

GELE TOMBERRIES

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

De tomaat is één tot twee gram zwaar. Het tomaatje heeft niet alleen de grootte van een bes, vandaar de naam, maar is ook nog eens heerlijk zoet. Chef-koks kiezen de Tomberry vooral om de culinaire uitstraling. Gebruik de tomaatjes bijvoorbeeld als afmaker én als smaakmaker in zomerse salades.

Prijs per bakje: € 2,49

Gele Tomberries

HOLLANDSE AARDBEIEN

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Het Hollandse aardbeien seizoen begint helemaal los te komen. De komende weken hebben we mooie sorteringen aardbeien, dagvers van de teler en altijd de scherpste prijs! Aardbeien zijn rijk aan vitamine C en dat kan helpen jouw weerstand op peil te houden. Bovendien werkt vitamine C als antioxydant en helpt dus bijvoorbeeld bepaalde schadelijke stoffen in het lichaam te neutraliseren.

Prijs op aanvraag

Hollandse Aardbeien

MELISSA CRESS

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Maak kennis met Melissa Cress! Melissa Cress is een mooie, aromatische mix van muntsmaak en heeft, wanneer gekneusd, een subtiele citroengeur die doet denken aan citroen zeste.

Prijs per bakje: € 0,89

Melissa Cress

VIOOLTJES DIV. KLEUREN

NATUURLIJK VERS IN HET SEIZOEN

Bloombites viooltjes zijn eetbare bloemen voor de exclusieve keuken. Eetbare bloemen kunnen decoratief verwerkt worden in zoete en hartige gerechten. Een speciale tip is om ze in te vriezen in een ijsblokje.

Bestel tijdig. Met Pasen erg gewild, dus beperkt leverbaar.

Viooltjes
Back To Top