skip to Main Content
Actueel: Week 13 Groente En Fruit Producten

Actueel: week 13 groente en fruit producten

ROMEINSE SLA

NATUURLIJKVERS IN HET SEIZOEN, ELKE DAG DE SCHERPSTE DAGPRIJS

Romaanse sla wordt ook wel Romeinse sla genoemd of romaine. Het is een oeroude slasoort die al door de oude Egyptenaren werd verbouwd. De sla behoort tot het type bindsla. De sla groeit recht omhoog.

Prijs per stuk: € 1,10.

GRANAATAPPELEN

NATUURLIJKVERS IN HET SEIZOEN

Een granaatappel is een prachtige rode vrucht die ongeveer zo groot is als een sinaasappel. De schil is glad, leerachtig en roodbruin. Binnen de schil verdelen witachtige vliezen de vrucht in compartimenten. Hierin zitten talloze rode kogeltjes.

Prijs per stuk: € 0, 95.

Granaatappel

RODE WITLOF

NATUURLIJKVERS IN HET SEIZOEN

Rode witlof is een kruising tussen witlof en radicchio. Roodlof heeft een geweldige zachte zoete smaak. Het is makkelijk te bereiden, en zowel in salades als in roerbak-, kook- en ovengerechten te gebruiken. Eet Roodlof als snack, tijdens de lunch, als diner, tijdens de borrel of in een salade.

Prijs per kilo: € 2, 95.

Rode Witlof

CHERRY CARNIVAL TOMAATJES

NATUURLIJKVERS IN HET SEIZOEN

De tomaten cherry carnival mix is een mix van vier verschillende kleuren. De rode, gele, oranje en zwarte tomaatjes kunnen verwerkt worden in een salade. Rijk aan diverse voedingsstoffen en heerlijk zoet van smaak.

Prijs op aanvraag.

Cherry Tomaten Carnaval

ARTISJOKKEN

NATUURLIJKVERS IN HET SEIZOEN

Artisjokken zijn eigenlijk de bloemknoppen van een distel. Deze grijs-groene bloemknoppen bestaan uit vele kleine blaadjes die om een bloembodem zijn gevouwen. Op het hart groeit een soort harig ‘hooi’. De bloemknoppen worden geplukt voor ze in bloei gaan.

Prijs op aanvraag.

Artisjokken

TATSOY SLA

NATUURLIJKVERS IN HET SEIZOEN

Tatsoi is net zoals de Mizuna een Aziatische groente. Landen als China en Japan weten de groente al eeuwen te waarderen. De wetenschappelijke naam is Brassica rapa var. rosularis. Tatsoi is de losbladige minivariant van de meergekende paksoi.

Prijs op aanvraag.

Tatsoy Sla
Back To Top